HKBN 香港寬頻指定客戶可享 $68 / 月本地 5GB 數據月費!現登記可得 $100 賬額回贈!

0
589

身邊有不少的朋友都在捱貴月費,事實上只係用黎睇下 Facebook 同 WhatsApp,根本無需要用盡全速 4G 網的話,可以考慮目前市面上的 4G 21Mbps 月費計劃,因為大部份類似計劃都會有 FUP 公平使用政策,即係超出數據用量限制後仍可上網,但會被限速。

這次介紹返 HKBN 香港寬頻的平價月費計劃,全新客戶月費 $78,如果係指定香港寬頻客戶更加只需要 $68,可享本地 5GB 數據用量,超出 5GB 後會被限速至 128kbps 但仍可上網,另外亦會送 10 日免費外遊 Wi-Fi 蛋及 12 個月 myTV SUPER App。

如果透過以下連結登記,大家仲可以享有額外 $100 賬額回贈。
https://www.hkejetso.com/hkbn-68

廣告

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here