自由鳥 Mobile 新增 IDD 長途電話及漫遊通話服務

0
5845

【保持通話鳥~】

人在外地,想book間餐廳食飯點算好?
腦細突然又急屎打嚟點算好?
忽然勁掛住伴侶/屋企人,想打返去香港聽下佢把聲點算好?

自由鳥 Mobile新增咗IDD同漫遊通話,而家開始喺外國隨時隨地都可以打到電話喇~ 用戶只要登入「Birdie Mobile App」,去主頁嘅「漫遊通話及IDD」,支付相關按金,就可以啟動喇,詳細收費都可以喺嗰度睇埋㗎!

你上咗台未先?月費低至$48: http://goo.gl/9vNawJ

即日起,大家透過我地既推薦碼,可以在第 2 個月及第 4 個月獲得額外 2GB 數據!

喂,我呢排用緊自由鳥Mobile,真係好正呀,一定會好啱你用!快啲去下面條link登記,你就可以攞到4GB嘅推薦獎賞喇!

https://www.birdie.com.hk/birdie/88964/jsp/share.jsp?go=subscribe&ref=9Z6V8&lang=zh

#上台CHILL自由 #冇合約 #冇行政隧道費 #數據P2P #自由鳥BIRDIE #IDD #漫遊通話

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here