Colourmix 卡萊美今日 (2 月 11 日) 6 點 30 分起 3 分店賣超過 3600 個口罩售價 $50 / 包 (5個裝)

0
1350

Colourmix口罩現貨‼️11.2.2020 最新消息

好消息!口罩再度返貨,並且會有2款口罩同步發售!為咗令平日要返工嘅打工仔都可以買到口罩,我哋今次特意安排於晚上6時30分開始派籌,照顧唔同行業但一樣咁需要口罩嘅朋友!

【KOKUBO 小久保護口唇膏口罩(獨立5個裝)】日本製!標準三層防護,加上獨特摺疊設計,避免口罩接觸唇部,同時具備阻隔飛沫、99%花粉及PM2.5防範對策。
售價$50/包 (5個裝)
憑籌每人即日限買2包
派籌時間:晚上6時30分
KOKUBO小久保護口唇膏口罩 – Colourmix指定分店:
1. 黃大仙黃大仙中心北館 1 樓 N123號舖 (共240包)
2. 尖沙咀廣東道30號新港中心 1 樓139D 號舖 (共240包)

【KOKUBO 黑色立體剪裁口罩(獨立5個裝)】日本製!立體凸出設計,內部呼吸空間提升,即使長時間配戴仍可保持舒適感,同時具備阻隔飛沫、99%花粉及PM2.5防範對策。
售價$50/包 (5個裝)
憑籌每人即日限買2包
派籌時間:晚上6時30分
KOKUBO黑色立體剪裁口罩 – Colourmix指定分店:
1. 銅鑼灣駱克道523號地下 (共240包)

數量有限.先到先得.售完即止!我哋承諾同大家一齊抗疫,共同守護香港健康!

Colourmix深切了解現時社會大眾對口罩同其他消毒產品嘅迫切需求,所有口罩產品均以現貨即場發售,不設留貨及預訂,售完即止。我哋會竭盡所能搜羅更多貨源,如數量未能應付所需,希望大家能夠多多體諒,請各位繼續留意我哋嘅最新消息。

記得Follow埋我哋嘅Instagram,所有Colourmix最新資訊一條不漏!
www.instagram.com/colourmix_hk

#Colourmix卡萊美 #卡萊美香港 #Colourmixhk #口罩現貨 #齊心抗疫 #守護健康 #KOKUBO

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here