HGC 環電今天 (2 月 22 日) 繼續派發口罩比眾媽媽

0
890

【#HGC環電 繼續派發口罩! 媽媽們請注意】

今批口罩我哋派俾媽媽們, 感激佢哋喺疫情中不辭勞苦照顧屋企! 聽日免費派出10,000個口罩, 詳情如下:

日期:2月22日(星期六)
地點:尖沙咀
時間:下午12時30分
對象:媽媽*
*備註: 派籌時同我哋工作人員講一聲~ 「我係媽媽」就可以

喺咁艱難時候, 最梗要互信!互相支持! 你講我哋就選擇去信你! 當然排隊領籌人士要需要係女性和16歲或以上~

都係嗰句 #HGC環電已經唔係和記, 2017年10月3號開始, 我哋已經脫離咗和黃集團, 成為一間獨立公司。 今次都會係街派, 唔好去錯門市喇!另外,以免人群太早聚集,確實地點會於明天下午12:30喺呢個Facebook專頁公佈。

派發細則:1. 合資格人士方可排隊領籌, 然後輪候領取免費口罩; 2. 憑籌每位可獲1包 (內有10個口罩), 合共1,000個名額, 額滿即止; 3. 必須親身排隊及領取籌號 ; 4. 地點視乎路面實際情況更改, 如有更改會在專頁公佈; 5. 如有需要, 在場工作人員有機會要求出示身分證; 6. 本公司保留是次活動之最終決定權。

由於口罩數量有限, 可能未能滿足各位媽媽嘅需要, 敬請諒解。

#我哋唔係誠哥㗎喇 #學Juno咁講忘記和記吧 #叫我HGC環電 #環電 #環球全域電訊 #HGCGlobalCommunications #派口罩

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here