PrimeHK 口罩今日 (4 月 6 日) 下午 2 點開放首輪預售賣 $125

0
9493

提提大家,今日(4月6日)下晝兩點,可以開始上我哋嘅網站預購口罩啦 首輪預售口罩數量有限,手快有手慢冇!

想知更多 PrimeHK 同口罩資訊,請瀏覽:https://about.theprimehk.com/

今次呢批畀大家預購嘅口罩,係 ASTM Level 1 嘅成人口罩(17.5cm x 9.5cm),細菌過濾率(BFE)及粒子過濾率(PFE)達到95%或以上,而所有我哋品牌嘅口罩都係本地生產🇭🇰,每盒售價港幣125元,預計喺五月頭可以出貨畀大家!另外,口罩嘅病毒過濾率(VFE)雖然唔喺 ASTM 標準入面,不過過濾率係同樣達到95%或以上。

大家預購嗰陣,可以揀喺指定地點自取*(運費全免),或者畀劃一運費$36用順豐送到你嘅屋企同 Office,又或者順豐門市同智能櫃。 我哋只接受Visa/ Master/ AE信用卡提供預購款項,未來我哋會積極研究其他付款方式。

記得mark實今日(4月6日)下晝兩點。準時去我哋嘅官方網站到購買啦:http://www.theprimehk.com/ ,預售點只有一個,Facebook 專頁唔會接受任何預售訂單。

喺度,想多謝呢兩三日喺 inbox 同留言提供各種意見嘅朋友們,我哋會積極去同唔同部門研究其他口罩款式、規格、預購方法(例如抽籤、預先登記等等),如果聽日嘅預購有任何唔暢順嘅情況,請大家多多包涵,我哋會盡力做到最好!

*指定地點:香港九龍觀塘鴻圖道鴻圖45號宏光工業大廈8樓J及K室 (開放時間:星期一至五9am-6pm)

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here