Classic Army 本地生產口罩今日 (4 月 14 日) 下午 2 點開售 50 個裝 $150

0
3865

提提大家,4月14日下晝兩點,就可以開始上我哋嘅網站預購口罩啦!

網址:https://classicarmy.noq.com.hk/

今次呢批畀大家預購嘅口罩,係 ASTM Level 1 嘅成人口罩(17.5cm x 9.5cm),細菌過濾效率(BFE)及微粒子過濾效率(PFE)達到95%以上,而所有我哋品牌嘅口罩都係本地生產,每盒售價港幣150元,預計喺5月15日可以出貨畀大家!

再提提大家,大家預購嗰陣,可以揀到時喺我哋旺角門市*自取,又或者畀$30順豐運費,運到你嘅屋企 / Office,又或者去順豐門市 / 智能櫃自取。旺角門市自取嘅相關安排容後公佈,因疫情嚴重,我們將因應情況分批通知取貨時間,視乎選擇人數,可能等候取件嘅時間會長啲啲。

另外,我哋只接受Visa/ Master信用卡提供預購款項,未來我哋會積極研究其他付款方式。

記得mark實4月14日下晝兩點。準時去我哋嘅官方網站到購買啦:https://classicarmy.noq.com.hk/

第1步:登入預售網址:https://classicarmy.noq.com.hk/
第2步:輸入電郵地址
第3步:等待輪候結果
第4步:成功獲得籌號
第5步:等待購買連結及購買碼電郵
第6步:進入購買連結並以購買碼完成交易

預售點只有一個,Facebook 專頁唔會接受任何預售訂單。

*旺角門市地址:九龍旺角廣華街23號地鋪

留下一個答复

Please enter your comment!
Please enter your name here